Friday, January 22, 2016

Welcome 3rd trimester..

Hehe. Kejap jek dah masuk 28weeks.

Ye saya sedang pregnant anak no 2. Lepas jek g bali haritu terus dapat tau pregnant, Alhamdulillah. Syukur sangat diberi kesempatan merasai sekali lagi detik itu. Terus tertangguh entri bali ku.kui2.

Masa kat bali haritu delay period dalam 9 hari.. last day kat sana dah mula rasa lain macam. Perot pun bloating semacam. Pastu dalam keta pening giler rasa. Dekat airport time nak balik muntah dalam toilet. Hehe. Memang pelik sangatlah dan dah dijangka. Syukur Alhamdulillah lagi sekali.

So here i am. Dah masuk 3rd trimester tapi tak prepare apa lagi.prepare mental nak ber anak dua je banyak. Barang2 belum. Nak bersalin dekat mana pon belum. Omomooooooo :O
Ape pun doakan yek..semoga dipermudahkan. Huhu. Mekasih tau :) :) :)

last 2 weeks.. 26 minggu. masih larat pusing taman 2 kali. hehe.

No comments: