Wednesday, June 18, 2014

welcome to the family adik ipar =)



Salam..

Agak belum begitu terlewat lagi nak ucapkan selamat datang kepada adik ipar baru ke keluarga Abdul Majid =D

Hai adik ipar.. kakak tau kamu baca blog kakak niieeeee *lambai-lambai tangan* :P

Satu-satunya adik lelaki kesayanganku (sebab sorang, boleh la claim kesayangan.. kalau ada 2,3 orang tak dapekla dooo) dah selamat jadi suami orang 31hbmei haritu.. nun jauhhhh kat aloq staq sinun. jauh sungguh. sampai fatihah demam2 malamnya.. huhuhhhh

Sempat jugak la singgah klinik pakar kanak-kanak kat situ! haha. tapi gi klinik sebab nak cek badan die ada bintik2 mcm kudis.. tengok2 tengah malam tu badan die panas sangat sampai 41C okay! terus sejok2 aircond pon ktorang mandikan dia.. haihhh

eh, ni nak ceta pasal pakteh kawen ni kan?? heheh

jom layannnn gambar je la. ni pon amek dari FB. kat ofis kan. koser nak transfer2 gambar segala..kekeke

adik ipar di majlis nikah.. :)

mama dan fatihah pon nak nyelit jugek :P cantik takk baju si tecik tu? maksu die beli masa g umrah haritu ;)

tantek kan??? tq maksuuu. teeha suka sangat ;)

Alhamdulillah..dengan sekali lafaz.. sebenarnya time ni tak dengar pape pon. hahaha. sebab tak pasang mic.. tau2 jekkk dah doa.. huhuhhh

gambar beramai2 bersama 2-2 belah keluarga.. ;)


nanti sambung belah ktorang pulak ekkkk ;p tetiba tak larat nak type, aci dok?? haha. posa ni weyyy. lagi 3 hari kena ganti -___-







1 comment:

Ciare Baha said...

Muni ada upload blog ke? Apsal x masuk news feed kat blogger dashboard aku? Ala stressnya! sbb pelik apsal blogger tak update blog ke? Skali semua duk update tp x masuk kat updated dashboard aku. Nape ekkk. WUWU