Thursday, May 8, 2014

kesah yang tak dapat saya lupakan


salam..

tetiba rasa nak ceceta sket.. saje la kang lupa2 boleh tengok balik kat blog ni kan? eh tajuk tu tah cam ape2 je kannn hahaha

nak tau tak.. haritu hujung bulan 2 sampai hujung bulan 3 sebulan aku cuti tak masuk ofis. cuti bukan bercuti jalan jalan yekkk.. cuti sakit, siap kena tahan wad lagi..

aku ni kecik2 dlu pernah la masuk wad, operate.. appendiks.. 2 kali jugak la masuk time tu, masa operate dengan lepas operate.. luka tu lekat kat dinding.. lepas2 tu tak pernah la.. (time beranak takyah kire la.. tu semestinya kena masuk spital kan? kan??)

puncanya aku demam yang tak surut2.. seminggu demam, sampai tahap 41 darjah celcius.. gila panas sampai kebas 1 badan, terus la serah diri kat ampang putri nun.. Alhamdulillah la comp husband cover, kalau tak.. HKL sudahh.. bukan apa, HKL tengah renovate besar2an.. parking sangat lah hazabbb.. so Alhamdulillah dpt la dok wad kat ampang putri nun, dekat dengan ofis.. orang ofis dtg melawat pon senang.. gituuu

10 malam jugak lah aku tido kat wad.. lama kan?? huhu

ape pon Alhamdulillah skarang sudah sehat, until now belum demam lagi. neves pulak kalau datang demam lagi.. huhu.. aku x nak xnak xnakkkkkk kena tahan wad lagi.. sedehla berpisah dengan anak :(

ala baru nak ceta panjang, si kecik sudah bangun. oh ye, smalam ngan arini cuti..si kecik demam..

okay la.. tataaaa

No comments: