Thursday, October 31, 2013

bila anak dah mula makan..

jadi bertambah la kerja mama. hehe. buat masa ni bekalkan bubur nasi kosong jek utk si kecik tu kat taska. belum khatam cari resepi lagi jadi fatihah makan je la bubur nacik kosong dlu yek hiksss

bangun 5.45 pagi..jerang bubur biar atas api pastu sambung tido balik. kahkah. bahaya woiii jgn ikot! buatnya terlajak tido sampai pkl 8 kang..aku takpe..aku tido bangun balik 6.10 gitu terus mandi siap2 g kerja. hee. 6.45 dah kena kuar rumah

nak cakap thanks sangat kat papa fatihah yg banyakkkk sangat bantu buat kerja2 rumah skang ni..die la yg sidai baju..die la yg basuh pinggan..die la yg iron baju. hehe. pagi2 sementara aku tengah nenenkan fatihah die la yg kemas2 barang aku ngan fatihah.. beg taska fatihah kalo aku tak sempat buat die la yg buat.

tapi bila mama cek2 papa gi letak baju newborn dalam beg baju dia. kahkah. sian fatihah mesti kena gelak dengan teacher :P

thanks papa banyak ringankan beban mama sanggup bantu membantu mana yang mama tak larat. sayanggg papa banyak2.

luv u
-mama and fatihah-
posted from Bloggeroid

No comments: