Monday, September 23, 2013

bila anak tak bape sehat..


muka baru lepas kena neb



semasa kena neb

shian anak mama ni..weekend baru ni mengulang ke hospital dan klinik je..selagi nafasnye berbunyi..ade kahak di dalam selagi tu la mama tak tenang hati..

esok dan lusa mengulang lagi buat neb kat ampang puteri.. oh ye..mase gi ampang putri kan terserempak dgn nurse yang jaga fatihah masa die dalam incubator dulu. suprisingly nurse tu kenal lagi muka ktorg. yela asek2 muka tu jek menempel hari2 kat nursery. asben aku lagi la..pagi ptg malam ade..kadang2 hanya untuk hantar 1oz susu badan semata mata untuk fatihah.

bayangkanlah..awal2 tu aku tidak dapat rangsangan air liur baby.. susu keluar hari ke3 kelahirannya..sejam lebey pam dapatlah 1oz..tu pon dah hepi gilerrrr..husband pon dtg la pagi2 anta 1, 2oz tu pagi2 lagi dah sampai..pastu tgh malam dtg lagi..

semua tu kenangan. dan kuakui penyusuan susu badanku pasti tidak akan berjaya tanpa sokongan tak berbelah bahagi dari husband ku.

mekasih papa.. mekasih sangat2. tlg basuh pam..tlg lap..tlg pasangkan.. tlg simpan susu tgh2 malam..

yaAllah..rindunye zaman cuti bersalin :')

posted from Bloggeroid

No comments: