Sunday, September 29, 2013

26hb9 birthday papa ^·^

yang ke 28 tahun :P :P

tahun ni memang tak sempat nak prepare present tuk papa..sebabnye si kecik ni tak sihat..cuti dari taska seminggu..isnin selasa papanye cuti rabu sampai jumaat mama plak cuti jage die..demimu anak.. berkorban apa saja asalkan dirimu sihat..tapi ni pon still ade batuk lagi.. hmm kenapalah.. sian anakku :(

jadi sebab tak sempat..malam tu marilah mama belanja papa makan kat tempat yang best2 sikit. iaitu dekat cozy place wangsa maju.

seyes sedap sangat makanan..puas hati sangat..ktorang amek western food..tp dlu penah pegi order nasi goreng apetah pon sedap juga..



order la red velvet tuk papa..tapi kureng la. mebi sebab aku penah makan yg super sedap kot so yang ni biase2 jek. hee


hainanese chicken chop..setappppp


papa order lamb..dapppp

pas makan..jommm amek gambar. kedai ni deco die english style..santik sangat



relax je Fa duduk kat sofa tu :p



with mama..

kesimpulannya..pasni pasti akan try lagi kedai ni..leh ajak mak ayah sume pulak..berbaloi baloiiii :D

tapi balik rumah 2 jam pastu aku dah lapar balik..dasarrrr kan. haha

so yeahhh hepi birthday papa..sori mama xbeli hadiah tahun ni. cume mama berharap hidup papa lebih bahagia di samping mama dan si kecik..we love u so much papa. muahhhh :-*

posted from Bloggeroid

No comments: