Thursday, July 11, 2013

fatihah situ sana sini :P


hahah. tajuk dah ala ala siti situ sane sini pulak kan..

stop kejap pengalaman bersalin. ekceli pengalaman bersalin dah tamat lah ceritanya kan, patut sambung pengalaman selepas bersalin anak masuk wad. huhu.

jom layan kejap gambar-gambar si kecik ni.. hehe. sume pon yang ambil dari fb je pon ;)

mase ni si kecik ni berusia 44 hari. hari terakhir berpantang. konon konon dah lepas pantang kan, ingat nak angkut die sekali pegi manjaku beli barang dia tapi last last tak jadi ponnnn haha. sebab masa tu dah pukul 11 pagi, panas sangat kat luar tu. kesian dia. jadi, mama dengan papa cepat cepat pegi. fatihah tinggal kat rumah dengan mak ngah. die tidor je pon time tu. pesan kat mak ngah bila die dah jaga, call la ktorg terus balik. dekat je pon. hee. 


mase ni pulak, seminggu selepas kejadian di atas. 9 june. hehe. ktorang je tinggal kat rumah, mak ayah balik kampung. so, boring.. saje try bawak die jalan keluar.. gi giant je pon. dekat sangat. senang nak balik kalau die tetiba nak nenen. lol. kat giant tu mane ade nursing room bagai ni.. nak tukar pampers baby pon xde changing room kot? tah. tak penah amek tau pon before ni sebab jarang gi toilet kalao gi giant. hahaha. kate dekat dengan rumah kan. siap siap nenenkan dia kat rumah.. pastu dia dah tidor terus zasss gi giant laju2. hihi. makan kat secret recipe. kononnya aku tingin pasta tapi pastu aku order jugak nasi pastu nyesal sebab tak sedap haha. eh alamak si kecik dah bangun. sat naaaaaa ;)

okay sambung balik.

**entry ni sampai ke sudah tak bersambung sebab lari gi ofis kejap time baby tidur tapi dah ade dlm draft kite publish je la dulu..aci ke tidoook? haha



No comments: