Tuesday, April 16, 2013

lebeh kurang 23 hari lagi


16 April 11.19 malam..

selalunya aku dah tido time ni..tapi malam ni masih berjaga sebab renew insurans ngan roadtax keta kat myeg.. lembap plak servis kalini tahun lepas okay jek.. asek ade error jek.. hishh sabor je la..

ni esok pagi ni.. mesti bangun dan terfikir eh aku ni dah beranak belum sambil check2 perut. haha. perut ni skang asek mengeras jek korang.. mebi dah dekat sangat dah kan? rasa sakit ala ala senggugut pun dah rasa.. tapi sebab tak kerap sangat so aku abaikan je la dulu..

cik abe dah hanyut dalam mimpi sampai ke new york dah kot.. maklumlahhh tumpang tidur bilik alongku yang dipasang aircond.. hik2.. oh ye, aku skang dah stat duduk kat rumah mak dah sampai pantang nanti :) sebenarnya tak plan pon bila nak mula duduk rumah mak ni.. tapi jumaat lepas takde air pastu tetiba jek terus decide duk rumah mak je la terus.. sebab sebenarnya memang dah rasa sakit kat bawah nun bila berjalan.. apetah lagi nak panjat tangga rumah tingkat 5 tu.. gigih sangat kannn.. haha.

tapi tu la..still kena panjat tangga ofis ngan tangga bilik rumah mak ni ;p ramai tengok aku mesti mendoakan sekali aku cepat bersalin sebab gigih katenya aku panjat tangga. hehe. aku aminkan sajaaa. dah tak sabar sesangat nak jumpa si tecik dalam perut ni.. ikut muka sape la die tu yeeeeee.. hihi

okaylah nak tido dah.. bestnyeeeeeee. sejuk sejuk aircond.. hehe. mood jakun.. sian kan.. hihi :P


2 comments:

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

weee..be careful ya mon..
bila start kat umah mako ko? hari sabtu tu lalu kat taman samudera, xnampak kete baru..yg nampak kete oren dlu..

mun-e said...

yennnnnn.. keta oren tu la keta aku..mane ade keta baru. haha. alaaa lenkali singgah tau! :P