Tuesday, April 2, 2013

contraction ke?


tinggal lagi 30 plus plus plus hari lagi kalau ikut due date lah. itu kalau follow, kalau tak?? haha.. bersedialah ye samada cepat atau lambat lagi..

perasaan? of cos takut. last week jumaat, lepas kerja, gigih merayap kat JJ sorang-sorang.. tetiba terasa sakit kat lower back belah kiri.. pastu tetiba rasa cam nak berak.. teringat doc kate contraction tu rasa die macam nak berak tapi bukan nak berak pon. bayangkanlah.. dah la sorang-sorang.. tapi masa tu diam jek.. sebab tak tau nak buat apa. try nak relaks kan diri.. sempat lagi tu masuk big apple beli donut husband ku yang anjeee tu nak donut.. ingat nak singgah each a cup tapi jauh plak.. *sempat lagi tu dalam dok takut takut kannn haha*

dalam hati dok fikir.. tak kan la kot aku nak beranak dah.. baru 34weeks 1day masa tu.. bukan ni.. braxton hicks je kot ni.. laju-laju balik rumah.. sampai rumah, bila husband sampai jek rumah.. nampak jek muka die terus nangis kat dia.. wuwuwuwuwuuuuuu wuwuwuwuwuuuuuuuu wuwuwuwuuuuuuuu

sakit tu adalah dalam 10-15 minit kot..

gitulah alkisahnya.. rasanya pasni leh bayanglah kot.. tapi memang tobat la aku nak merayap sorang2 lagi.. serikkkkk..

yang along aku plak.. aku dok ceta pasal sakit die sebok tanye barang2 dah kemas belum. bila nak kemas bilik nak pantang nanti.. grrrrrr.. orang tengah sakit die sebokkan pasal bilik dah kemas ke belum.. grrrrrr  huhu ;p



No comments: