Wednesday, November 7, 2012

view..

dah dekat 3 bulan rupenya aku kerja kat sini..hew hew. walaupun belum cukup 3bulan pun tapi kire 3bulan je la sebab dah dapat gaji sampai 3bulan kan. hikhik

anyway.. saje snap2 tadi. cantik sebenarnya suasana ofis ni..ada padang..ada court tenis. ade dewan besar.. dewan terbuka.. cume tu la awal2 dulu ingatkan ofis ni ala ala ofis tinggal sebab rumput biar panjang tak berjaga. hiks!



view dari bilikku.. condo mewah view haha



nampak tak padang tenis tu. org2 sini rajin jugak petang2 main tenis.. best gile. tgu la aku pas bersalin nanti okey. cewah



ni la padangnye.. dari sudut ni boleh nampak KL.. ni sebenarnya snap dari server room..

bilik aku xyah tunjuk la sebab tak cantik pon lagi..sob sob. nanti dah cantik baru tunjuk okayyy.

till then..tata

posted from Bloggeroid

3 comments:

Zana Adieyza said...

nmpk pemandangan KL gitu... office zana nmpk hutan.. boleh???hahahha

mun-e said...

haha. zana jbtn ape ek? kat putrajaya kan.. hehe

durianjawa said...

macam view rumah diana daniele dgn farid kamil je.kat mana ni eh?