Wednesday, November 14, 2012

saya mok saya ok

haha tajuk tah pape

anyway.. minggu depan baru nak masuk 4bulan tapi aku dah stat sarung uniform g kerja. :P

segan juge tapi lantaklah.. baju kurung dah ketat tang perut. bughuk bebenor rupenya.. mak aku pon sound buruk haha

thanks to alongku.. yang handover sume baju2 preggy die kat aku. hik2. banyak gilerrr baju die kasi. jimat duit ku takyah beli hehehe

isnin lepas aku sarung maxi.. tapi so segannyehhhh.. hehe.. rase macam makcik2 pon ade tapi makcik yang comel lah.. nak jugek tu comel bagai hik2

smalam kan cuti..gi giant tetiba beli skirt preggy kat kedai baju ngandung tu.. mahal leh tahan. 70 hengget. ok la..kain tebal tak jarang..

so hari ni pakai kemeja plak ngab skirt. wahh terus feeling kakak2 mengandung yang comel. tadi makcik..skang terus upgrade kakak plak hahaha

anyway.. memang kena pakai baju longgar2 la kan time pregnant ni sebab perut nak membesar.. lagipun yang paling penting taknak la tunjuk bentuk perut yang jelas ngan pakai baju muat2.. no no no.. cannot cannot.. hee




lihatlah diriku..sooo besar. hik2. macam dah 8bulan.. ala gambar ni propa jek lebey sebab tangkap gambar dari bawah.. set timer.. tu yang kemain besar padahal takdelah besar sangat *cover*

hik2.. xsabar nak pakai baju2 lain yang alongku kasi yang sooo banyak tuh. hehe.

posted from Bloggeroid

No comments: