Tuesday, November 20, 2012

mimpi baby


malam tadi pukul 8 terus baring baring lalu tertidur..

siap mimpi mimpi.. hikhik. aku mimpi, aku susukan baby ku.. tapi baby nangis nangis sebab ie demam.. pastu suh papa nye cari ubat demam tapi ubat demam tertinggal kat rumah.. masa tu ktoang g mane tah.. jalan jalan la tapi tak tau kat mane.. hoho

aku tidor tu time isyak dah nak masuk.. pastu asben kejut kejut la suh solat isyak.. bangun jek tidur cakap kat asben pasal mimpi baby tu..

asben tanya.. "dalam mimpi tu.. anak kita tu boy ke girl?"
aku jawab










"BOY"

haha

boy ke baby yang kat dalam perut ni? ;)


2 comments:

@YUNID@TI said...

semoga selamat semuanya.... nak juga dapat baby.... doakan saya.... huhuhhu....

mun-e said...

insyaAllah..lepas ni giliran awak pulak :) aminnn