Tuesday, October 16, 2012

cane dengan kerja baru?


Assalam..

sori la lama tak update blog. skang ni tengah nak menyesuaikan diri dengan ofis baru.. dengan body yang baru.. huuu

sejujurnya, bosan lah kerja sini. ditambah lagi dengan hormon kemalasan yang melanda skang.. nak pegi ofis tu teramatlah malasnya..zzzzz

lately ni setiap pagi mesti dilanda pening..smalam pening + loya nak muntah sangat2.. kepala pusing. rasanya sebab penat kot hari ahad. hari ahad adalah konvo adikku amry kat UTM johor. sesi die petang so ktorang balik pon dah nak malam..

start dari machap sampai lah ke seremban, aku yang insist nak drive. sebab ingat diri ni hebat sangat. hehe. takdelah sebab nak cepat sampai.. risau husband nak drive malam2 pon ye jugak.. sebab mata die  tu dah rabun dah tu. tambah2 jalan gelap pastu 2 lorong jek. once dah sampai melaka okay la sikit kan sebab dah 3 lorong and ada lampu jalan.

erkkkk. okay la ada orang dah memanggil. daaaa

No comments: