Sunday, September 9, 2012

heloooo


Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakaaaatuh!

hehe.. dah bape minggu tak update blog ni.. ish2.. ni sume gara2 lepas jek raya pastu benti kerja, then terus gi kursus seminggu kat PD. berkhidmat untuk negara katenya.. hehehe

jadi esok adalah hari pertama untuk lapor diri di putrajaya.. wahh mak adalah nerves sangat uols.. esok kena gerak awal sebab takut jam. nasib baik dah raya kan.. kalau tak kelaparan keletihan kesemuanya lah sebab jauh.. harap2 nanti dapat posting kat KL je.. kalau kat putrajaya pon, redha je laaaa.. apply je la kuarters kan? hehehe

so, nanti update lagi ek..

stay tuneddd~~~ =P


No comments: