Wednesday, August 1, 2012

memikirkan mase depan..hoho


hukhuk.. tetiba malas nak update pasal bukak posa suma..

tetiba rasa risau menghadapi masa depan.. boley? hayoooo.. aku sudah resign dari company aku skang.. dan sedang meniti hari hari terakhir kat ofis ni.. terkejut tak?? aku pon terkejut haha. tambah terkejut lagi, aku akan join gomen.. hohoho.. sungguh tak kusangka..akhirnya ku jebakkan diri jua join gomen..

nebessss sebab taktau lagi posting kat mane.. harapnya kat KL je la.. kalo putrajaya, penat la aku nak commute 70km pegi balik kan..wuaaa.. tapi sebelum tu nebesss sebab ade la pulekkk kursus pengenalan seminggu.. adoiii.. dulu2 takde plak dengar dorang kena g kursus segala ni bila baru masuk

so cane?? aku tak penah berjauhan dari suami sejak kawen. eh, ade la sekali.. pas wedding belah aku, suami balik kejap rumah parents die nak prepare wedding belah sane plak.. tu je la skali.. selepas tu memang tak pernah la jauh.. tu laaa yang sedey sangat ni.. nak nangis jek rasa bile fikir kena jauh walaupun seminggu.. aaaaa.. sebenarnya dah nangis dah pun setitik dua.. hui hui hui

pastu dah la korang2 yang keja gomen ni nampak salu jek travel sane sini.. omooo.. sesekali tu ok la kot.. sebulan 4 kali tu, x dapat la ye.. harap2 la aku duk ofis jek tak keluar2.. kalo keluar pon, biarlah g korea ke.. cewahh nak korea jek ko ekkk.. huhuuuu

adoiii mak nebes noksss tetiba.. tapi dah resign dah ni.. haha.. well, kalo tetiba aku posting jauh sampai melaka ke ganu ke.. memang aku tak pegi la.. terpaksa la aku carik kerja lain.. hahah.. kalo mak aku dengar ni, mesti bising.. aku pegi ni pon, atas restu mak ayah dan suami jugak.. harapnye tindakan aku ni betullah yeee..

so awal2 lagi dah ade dalam surat kena ada baju batik at least sepasang.. cam tau tau jekkk aku baru tempah baju batik sepasang.. hahaha.. nasib baik ade geng2 upm.. kalau takkkk lagi la takleh bayang g kursus tu tak kenal sape2.. wuaaaaa

okeh..nanti sambung lagi



4 comments:

dd dudu said...

aku ngan ja ke geng upm tu, ekekekeke

aku doakan sume berjalan lancar ye muni.

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

alhamdulillah..tahniah mon..!!
all da bez..

veesakura said...

wahhhh! congrats weyh! hehehe

Ainul said...

good luck di tempat baru..ainul target 3thn lgi jd suri rumah je :)