Monday, July 16, 2012

justin bieber gi wangsa walk..ko ade??

oh my..mak baru tau justin bieber ngan gf beliau g wangsa walk petang jumaat lps!

iskkk kalau tauuu..mak ajak budak2 ni g karoks kat wangsa walk nun..ni tak.. budak2 ni ajak g kat cheras sane..

ehh mak terkilan uols sebab ramai kutuk2 wangsa walk tu mall taraf pprt jek.. konon x class la si justin bieber gi mall taraf pprt gituuu. eh eloooo..wangsa walk best okay? ade wayang ade boling ade karoks ade chatime lagi okayyyy

kecik ati makkk orang kutuk2 wangsa walk.. dah la mak baru jek beli tiket nak tengok darknight kat situ kames ni :(( wuaaa

tapi kalo taraf pprt jek..nape tiket wayang die setaraf mahal same ngan pavillion?? haaa.. wayang kat tropicana city mall yg besar tuh lagi murah okayyy

sekian,
bukan peminat justin beiber sangat pun..tapi mangse tempat dating adalah di wangsawalk :-P

posted from Bloggeroid

2 comments:

dd dudu said...

hah siriyesly?? dorg g wangsa walk? owhhhh baru ku tahuuu

mun-e said...

haha..ade dlm forum..kat roti kaya pun ade.. g terjah :p