Tuesday, July 17, 2012

alkisah pangkor :)


~EDISI KETIBAAN~



camni.. awal awal macam2 plan cane nak gi pangkor nih.. excited punye pasallll.. so mula2 plan gi pangkor ni kononnya nak gerak pagi pagi.. aku + husband kononnya nak tidur rumah along.. maklumlahhh ade orang tu susah nauu bangun pagi.. ehhh mengate diri sendiri pula hikhik..

last2 tidur jek rumah sendiri tapi pas subuh terus shoot menuju ke rumah along sebab nak bertolak dari sane.. gigih!! kirenya dari puncak alam ikut jalan dalam melalui kuala selangor... sekinchan.. segalaaaa ada lah dalam 3 jam


kat rumah along.. fefeling ayu giteewww kan.. saje jeee pakai skirt.. tantek tak skirt kitewww hihihi. nampak gemuk plak ke depan kan badan cenggitu.. eh memang gemuk pown.. lupa plak


fefeling dalam keta.. sebelum zzzzzz.. pastu bile dah nak sampai, baru perasan tak bawak compact powder.. wallahhhh!


mane tak feeling.. lalu sawah padi terbentang nan luasss ^^


yeahhh.. setelah sempat tidor segala~~ sampai juga ke jeti pukul 12 tgh hari hehe


hepinyeeee si kecik tu!


omo.. abaikan muka berminyak tu.. panas giler kat jeti tuh. oh pasal lupa bawak compact powder kan.. aku tarik tangan husband kejap gi cari kedai jual compact powder kat jeti tu.. hahaha.. nasib baik ader.. tapi beli yang murah je brand safi.. ingat okay lah.. skali tak best langsungggg huhu.. abeslah tak cantik muka ku.. eh


adikku amry dan husband ^^


bukti niya hepi gi pulau pangkor.. hahah


amboiii hepinya kamu!!

yezzaaa sampai jua ke pangkor akhirnya.. jangan tak tau..rupenya feri tu benti kat 2 jeti yang berlainan.. so ktorg turun kat teluk nipah.. nasib masa feri benti dekat jeti 1st tu ktorang tak kecoh2 nak turun hahaha.. kalau x wat malu jewww :P


welcome to pulau pangkor~~ sambil pose gadis penyambut tetamu.. bahahah


eh sambung esok lusa lahhhh.. penat plak haha

daaa~


4 comments:

dd dudu said...

nak gelak bole part cari compact powder last2 brand safi punye yg ada ;O

mun-e said...

hahhha.. ngeng jek bedak tu. patutlah murah 5.90 jek.. ade jugaj johnson n jonhson punye tp mahal sket 13 hengget.. hahaha..malas nk beli mahal2 sbb nak pakai 2 hari je kan..tu laaa kedekut lagi...spoil betulllahhhh! haha

Zana Adieyza said...

zana pernah gie kenduri kahwin tertinggal compact powder pun dah kecoh, ini kan tertinggal masa nak gi holiday 2 hari.. hazabbbbbbb!!!

next entry plz.. zana x pernah pergi pangkor.. sedeyyyy..

mun-e said...

insyaAllah zana.. tapi tak bole janji bile.. hihihi