Friday, June 15, 2012

test test

dah lama tak buat perangai zaman remajewwwwww snap snap gambar kat dal fitting room auwummmmm :P



testing testing.. heheh.. lately suke sangat kalau keluar pakai skirt.. suke sangat skirt ni.. kain lycra.. so ia adalah sejuk dan tebal dan bila jalan terletak elok aje.. disamping itu bole tutup peha yang besarrrr.. auwuwuwu



ternampak dress ni kat JJ. brand puteri.. harga 79.. rasanye kalao orang tinggi kena pakai suar kot kat dalam.. iols kan renek jek.. so tak pakai suar pon takpe hehe..

tapi sebab dress ni sempit kat lengan..dah tu size ni jek yang ade..so selamat duit laki den :p

sekian sahaja cerita di hari jumaat.. cant wait for tomorrowwww.. nak naik genting uolssss.. wit wittttt



nak naik genting naik preve coppppp! hahahha

posted from Bloggeroid

No comments: