Sunday, June 24, 2012

my ^^ sunday..

pagi sampai tengah hari teman mak ayah buat rawatan kat sg buloh.. pastu makan tengah hari kat rumah mak.. nasi lauk kari kepala ikan super nyummmm.. pastu on d way nak balik rumah singgah JJ AU eh tetiba dah lapar balik perut kuuu *dasar perot boncit hakhak*



bosan sorang2 tunggu kat luar bilik rawatan.. omooo berkedutnye bawah mate ku.. uhukkkk.



husband keluar dari bilik tu kejap.. cepat2 ajak die bergedik bersame hew hew.. eh besarnye tahi lalat asben.. motipppp? dah macam tahi lalat zahiril adzim.. ecewahhh.. nak kasi contoh artis yang hot jewwww hew hewwww



i am a coffee lover.. eh comel jek aritu linda kate beli kopi kat starbucks.. comelnya linda sebut beli kopi.. cam bunyik beli kopi kat kedai kopi ah seng tanjung ipoh je.. :P *sebutlah coffee linda.. baru la starbucks bunyiknyaaaaa* hakhakhak abaikan si muni ngengong



tuna sandwich.. konon nak tutup rase bersalah sebab masih rasa lapar lepas baru makan nasi lauk kari kepala ikan so order sandwich sudehhhh *konon dah ringan sangat lettewww*



husband lagi dasyat..order fussili tomyam :P

so..esok adalah isnin.. omoooo.. terus rase nak demam balik. uhukkkk

posted from Bloggeroid

No comments: