Monday, May 28, 2012

tree steak house..sg buloh

sabtu baru ni..tetiba jek magrib camtu husband ajak try tree steak house kat sg buloh tu..plan mengejut terkejut punye.. terus call along tanya die kat mane..ajak la die skali sebab dekat je tempat tu dgn rumah dia..

ktorg janji jumpa kat kedai tu pukul 9 malam..gigih tak gigih la dari keramat gi sg buloh smata mata nak makan.. kan.. haha



motip tunjuk menu kononnya.. harga adalah berpatutan laaa..paling mahal pon 22 hengget kot.. air pon harga murah je x mahal



olololo cian budak tecit ni... baru lepas makan ubat.. tu yang ngantuk semacam tu hehe..




tu dia..husband punya.. bakau pebenda tah :p canpur beef dengan lamb skali




yang menarik ni along punye..beef steak




yang ni aku punye.n semestinya lamb chop.. sedap giler kotttt



lapornyaaaa tengok gambar ni lame2 huhuhhhh

anyway..ikutkan tempat ni takdelah jauh ke dalam sangat..to be exact kat area paya jaras sebenarnya.. dorang cume terima booking kalo lebey dari 10 orang.. insyaAllah ade je tempat.. servis pon tiptop.. takdelah berkurun tunggu hehe

pasti akan pergi lagi pasni. nak ajak satu family plak. *wink wink*

posted from Bloggeroid

No comments: