Monday, May 21, 2012

teringin coffee mahal

assalam..

korang musti tengah lunch kan..aku dok kat surau sajork..ganti posa arini.. adelaaa sedikit lemau plus pening dengan kerenah manusia kat ofis ni..haha

malam tadi..tetiba jek husband ajak kuar...kononnya nak cari coffee mahal..tapi tetiba meleret order makanan skali sebab lapar hoho..so ke austin chase la kite..kat wangsa maju..festime try..



long black..sedap! memang rasa coffee mahal hahaha



order sandwich bukan sebab die murah haha.sebab malas nak makan nasi ke spaget ke.. sandwich pon dah 13.90 hoh mahal dan tak sedap plak tuh.haiyooo



husband punye..seatle ape tah.. besorrrrr giler.yang ni sedap jugaklah roti tu.lembuttt



compare roti tu dengan husband.. haha.. besar kannn..

2-2 pastu makan tak abes..tau tadi baik share jek..dah la mahal kedai ni. sandwich 2 ketul air 2 ketul 63.25.. ditambah dengan servis yang lembab.. erkk..1st and last la makan sini :p

tapi coffee die memang sedap ;)

posted from Bloggeroid

No comments: