Thursday, May 17, 2012

telekung



ingatkan ade orang tinggalkan note dalam beg telekung sebab nak ngorat.. ehhh. tak tak..ni ade sorang kakak tu yang kasi.. hehe.. tapi tak kenal pun sapa..orang luar kot

jujurnya orang ini.. guna la kak..saya juga dapat saham pahala skali kan. hehe

posted from Bloggeroid

3 comments:

FaizahShafie said...

jujurnya kakak tu ek. aku kadang2 main pakai je yang dah ade dalam mesjid/surau tuuu. tp yang bukan dalam beg la

dd dudu said...

wahh so suwit kakak itu

muni ;n motip ingt nak ngorat padahal telekung dlm surau pmpuan? ;n

heheheheh

mun-e said...

dd. hahahaha..kannn eh tapi mane tau laki tu suh sape2 masukkan notes dlm beg telekung aku.. wahhh motip dh kawen tp perasan anak gadis?? hikhik amponnn suamiku beribu ribu ampoonnn :p

kaklong.. haha.. sbb telekung tu dlm beg kot..tp aku memang perasan care lipatan lain..tgk2 ade notes bitau die pinjam.. hehe