Thursday, May 3, 2012

iron baru kamiiiii



haha..iron pon nak masuk blog.

tau tak.. masa ktorg kawen tak dapat hadiah iron pun wlpn orang kate iron ni hadiah feveret kan.. hehe.. so guna je la iron husband time zaman bujang lagi.. ok jek iron tu..cume skang die kena pasang paling last baru panas betul2..

nampak kat rumah mak aritu.. si nenet gune iron stim..macam senang gosok jekkk.. tu yang teruja nak beli iron stim jugak heheh



tomei takkk.. u shape gitewwww

beli kat sengheng harga 79 pastu gune voucher 50 hengget sebab beli washing machine tuk ofismate nak kawen so bole gune voucher.. heheh. selamat duit ku ;p

sooo..harapnya husband x merungut lagi la kalo iron baju ku yang susah nak iron itewwww.. oppsss kantoi sudah husband iron kan baju.. haha.. xde la.. tlg menolong la..kalo aku penat die tolong..die penat.. aku tolong.. tolong menolong kan amalan muliaaaaa.. gitewwww

ngeh ngeh

posted from Bloggeroid

No comments: