Thursday, May 17, 2012

hui..hui..hui..

saya suka makan ulam
husband saya tak reti makan ulam

saya makan semua sayur
husband saya tak makan kacang panjang dan beberapa sayur lain *tak ingat plak* dia picky sikit bab bab sayur ni.. haipppp biase die tuh takmo makan sayur cane nak gagah cam popeye?? ehh




malam tadi malas nak masak / malas nak pk nak makan apa.. haha.. roti banyak lagi so request husband nak roti telur

die punye roti telur tak tau cane die buat..cantik jekkk.. kalau aku buat rupa dia tak secantik ini. aku tak tau die buat cane sebab asal aku nak tengok cane die masak jekkkk mesti die halau aku g depan. aku nak tengok jekkkkk mesti die tolak pusingkan badan aku hantar sampai depan. hahahaha.

ceh rahsia sangat la konon resepi roti telur die tuh. :-P

esok cuti. esok nak antar ayah ade appointment kat spital.. gi dengan bibik jek nanti.. wahhh.. neves mak. haha

posted from Bloggeroid

1 comment:

mia-ina said...

cntik gak rupa roti telur hubby u buat murni...ada rahsia ni..kena skodeng..mcm mia klu hubby masak je..mia mesti skodeng..dia msk lg sedap pd mia...dh namanya lelaki tkg msk...mcm2x style wat..nsb dia x tolak mia out dr dapur.mia ni jenis kena pi tolong gak..plg tidak tlg kemas & bsh..org laki klu msk, tau jela..sepah, wp sedap..hahaha