Sunday, May 13, 2012

hari ibu


alaaa..hari ibu haram disambut ke? hmmm

family ktorang dari dulu lagi kalau hari ibu and hari bapa.. celebrate makan2 same2 at least beli kek.. bukan apa sangat pun.. nak meraikan mak dan ayah.. bagi dorang rasa spesel sikit hari tersebut.. tapi tak bole disambut ke sebenarnya.. alaaaaaa =P

choc cheese blueberry (yeke?) from secret recipe.. dan fast food kegemaran mak.. KFC :)

para ibu di kalangan keluarga ku.. bila laaaa bole join this group ea.. only God knows when =)

alamak tudun mak tersenget sikit. hehe. mak, kite sayang mak sangat sangat tau.. huhu

i wonder kalau mak takde, cemane la dengan ayah.. =( ya Allah, berikanlah perlindungan kepada emakku.. terimalah doa dan amal ibadatnya.. jauhi dia dari unsur2 tidak baik ya Allah ='(

selain itu kami nak mengucapkan selamat jalan kepada adik myvi jugaaaa.. abaikan aksi nangis tapi gelak itu =p yeah..adik myvi nak di trade in dengan abang preve nanti.. weeeee~ *preve kan gagah, so kena jadi abang la... hahaha*


so cane? nak sambut jugak hari ibu tahun2 seterusnya tak bole ke?? bole laa bole laaaaa =P



No comments: