Thursday, April 5, 2012

buat buat busy


salam...

huhu.. busy sungguh sejak 2 menjak ni.. balik dari colmar aritu, ayah admit hosp seminggu.. pastu aku memang busy sungguh dengan kerja.. dengan demam segala.. pastu ayah admit balik.. and isnin aritu dah keluar, nasib baik 2 hari ni kurang busy.. bukan takde kerja, ade, tapi takleh proceed lagi.. tambah2 user adalah cuti.. easter day ngan good friday sampai senin depan.. SUPER LIKEEEEEE *kalau tak, asek masuk emel jek, pening mokcik*

emmm.. hari tu plan, lepas gi colmar, tengah bulan april ni nak gi langkawi plak.. tapi fikir2 balik.. tak jadi lah.. sebabnya risau cuti tak cukup.. pastu asben pon busy.. so, takpelah.. nanti2 je lah gi jalan2.. tapi tengok entry ros g langkawi.. wuaaaaaa bestnyaaaaa.. jeles jeles jeles :P

anyway.. next week adalah annual dinner..

smalam dah beli baju.. tema GG.. haha.. tema gila glamour :P takdelah.. glitz glamor.. so smalam dah beli dah dress.. pastu balik pakai tunjuk kat asben.. die kate.. dari belakang nampak cam selimut

motif sesangat kannn kate aku nampak cam selimut... panggg~~~ hahahah.. sabor je la... nasib dress tu mahallllll kalau takkkkkkk cancel nak pakai!! huhuhuhuhuhuwaaaaa



pakai dress nampak cam pakai selimut.. ko mampooo??? kuikuikui #_#


No comments: