Thursday, March 1, 2012

salam hari kamis!!

hari ni tiada benda nak ceta.. emm cume satu je la kot pasal bengang dengan makcik cleaner.hahaha.

memang die orang tua..kena hormat..but sumhow aku rasa this makcik ni cam melebih plak..sesedap rasa jek nak sound orang letak peraturan sendiri..wuteverrrrr..

being me as seorang gadis *gadis kerrr ;p* yang punye nilai hormat orang yang tinggi so aku takdelah menjawab.. ce kalau kena kat orang lain ni sure dah kena sound balik hahah. aku tak reti kot nak create scene depan orang ramai.. kalau dengan orang terdekat boley la...

anyway..

kerja adalah banyak tapi malassssss sungguh.. pagi tadi plak melantak nasi lemak sambal paru yang super sedap..so lunch tadi makan chicken chop je la.. without the fries..tak suka la fries yang keras tu..suka yang curly lembut tu

eh tadi kate takde benda nak ceta. ni dah terpanjang plak hahah. so kite tutup entry ini dengan gambar rojak sedappp kat taman melawati..



nyummeyhhhh

posted from Bloggeroid

No comments: