Tuesday, March 13, 2012

papa john...

sapa suka makan papa john angkat tangan!!! hehe.

malam semalam aku belanja husband makan kat papa john.. sebenarnya masih kenyang lagi so aku order apetah cam satey ke kebab la lebih kurang tuk diriku.



inilah dia satey atau kebab tu hahah



husband punye pizza ni dengan pocket pizza.. tapi pocket pizza xde dalam gambar sebab masa ni ia belum sampai lagi hee



kalo makan pizza kat papa john ni dia akan kasi kuah mustard ni dengan sos die pastu cili jeruk ni... lain la dari pizza hut. hehe

cube la korang try.. harga dia takdelah mahal sangat compare to pizza hut. rasenyalah :-P

posted from Bloggeroid

No comments: