Tuesday, March 13, 2012

colmar tropicale..part 1

heloo..entry ni saje saje je untuk hilangkan malas nak stat buat kerja.. huhu.. ngantukkkkk sangat.

jom layan gambar ktorg bercuti kat colmar tropicale bukit tinggi~



ktorg tidur satu malam kat hotel ni. so banyak la masa round sane sini sebab tak banyak pun aktiviti yang ktorg bole buat



belakang tu adalah jambatan jalan masuk ke colmar hehe



cantik pokok ni..kaler die macam pokok kat korea time musim luruh. *macam la kat korea jekkk ada musim luruh kan...haha.. satu lagi bajet cam penah gi korea jek.hihi. xpe xpe maybe one day sapa tau? ;)*



saranghae husband.. muahhhh ;p




husband asek suh aku posing tepi pokok jek..hikhik



hikhik tayang skirt.. well saje la nak gurlishhhh gurlishhhh sikit time anny siap pakai skirt segala. hakhak..asek pakai suar je kan..hehe



pemandangan dari atas tower.. ingatkan nak naik tower ni kena panjat tangga..sekali, jumpa lift. nasib baik ade lift..muahaha



two love birds..ecehhhh.poyo jek panggil diri sendiri love birds..wakaka



motifnya...nak nunjuk belakang tu ade pool. hehe. tapi ktorg tak mandi ponnnn..hihi

okaylah..nanti sambung lagi.. ni entry nunjuk gambar sekitar colmar jek ;)

posted from Bloggeroid

No comments: