Wednesday, February 15, 2012

nak cari tempat nak celebrate anni..

salam..

huhu bz sikit la lately.keja banyak.

anyway..sebulan je lagi nak sambut 1st year anniversary kawen. hehe. sekejap je rasa masa berlalu. tuptup nak setahun sudah.

so smalam plan dengan husband nak cari tempat nak celebrate kat mane. tapi husband mata sebok ke tv. huhu. aku panggil2 dia nak tunjuk website karambunai nexus tapi die cam tunjuk tak minat jek. cisss. terus muncung. terus malas nak carik dah. terus masuk bilik. terus baring tidur. tapi tangan ngan kaki aku kepakkan besar besar sebab taknak kasi husband space tuk tidur.

cam budak2 jek perangai kan? hahahaha

pastu muka tutup dengan bantal kecik.

bape minit kemudian tah...husband masuk. die alih2kan bantal. pastu die tinjau muka aku yang tutup bawah bantal tu. aku rasa nak tergelak tapi tahan. hihi.

terus la tak jadi nak sambung majuk. kasi dia space tuk tidur :-P

so nak gi cuti kat mane ni ea...uols ade cadangan? ;-) kat dalam malaysia je la tapi hehe.

posted from Bloggeroid

No comments: