Wednesday, February 1, 2012

makan dekat 'that little gerai'

salam semua..hari ni hari wilayah.. --> motif nak menjeleskan orang KL yang kerja kat selangor sebab tak dapat cuti hahah ;p

so sebab cuti, ni baru jek bangun tidur dan mandi..boleyyyyy? hehe

okkk...nak tepek gambar late dinner malam tadi. dekat satu kedai di AU5.. 'that little gerai'. ktorang tak tau pun kedai tu. cume malam tadi tekak ni teringinnnn bangat nak makan seafood aglio olio..haritu ofismate buat die bawak so rasa sikit..adussss sedap giler. sampai teringat ingat hahah.

so, husband text kawan die abg mike yg merupakan food directory nak tanya mane leh dapat aglio olio malam2 pkl 10 ni. wakaka. sume tempat abg mike tau.aritu gi ganu pun call die.nak tau tempat makan mane yg best. hehe. abg mike and d geng memang suka jalan2 cari makan ;)



spageti seafood aglio olio yang penuh dengan seafood. memang tak kedekut.



spageti seafood aglio olio..after :D kan?? penuh dengan kulit lala. tak nenekut laaa bak kate aqil :p



husband punya..nasi goreng TLG. sebenarnya husband nak amek burger apetah tapi roti die kecik je yg ada.patut roti nya besar so husband taknak. hehe. nasi goreng ni pon sodappppp ;)



brownies..sedap termampus okayyyy. yang ni abg mike suggest suh rasa. sedapnyehhhh



yours truly yang muka hepi bangat sebab dapat makan apa yang diinginkan.. ;-)



thanx husband...salu layan permintaan binik tembungmu ini tanpa jemu..ke dah jemu? haha. janganlaaa... ala i tau u pun memang suka makan kannnn..thats why 2-2 tembun berduet gitu. wakakka

okay la. nak g breakfast ni.. selamat bekerja utk yg bekerja dan bercuti tuk org KL.. :-*

posted from Bloggeroid

No comments: