Sunday, February 19, 2012

cerita hari ahad..


assalam ;)

semalam hari sabtu, seharian di rumah mak. jadi hari ni, ajak husband dating pulak.. ngeh ngeh.. tetiba jek buat plan mengejut.. asalnya nak gi C4 jek beli kettle baru tetiba sampai di persimpangan dilema HAHA terus suh husband belok kiri..

menuju ke times square

OMG.. lepas kawen, ini lah kali pertama ktorang dating kat TS. punya la lama tak pergi.. dah setahun lebih.. ngeee. sampai2 lagi 15minit kul 12. terus gi GSC tengok2 ceta this means war ada kul 12.. terus la layan. beli sosej sebab nak makan dalam wayang sebab tak breakfast lagi. makan dalam gelap kan, abes sos kena tudung. hahahakkkk hampeh

lepas wayang, merayap gi C4 pula. beli barang rumah ngan kettle. usha2 baju.. dah belek2 dah.. murah je blouse tu.. 35 hengget.. siap pegang telek satu2 last2 tak jadi. huahua. ajak husband gi JJ w.maju lak pastu. ;p

"bieeeeee bole tak syg nak ajak gi JJ pula"
"apaaaaaaaaaa? syg tak penat keeeeeee"
"tak laaa. tak puas la sebab tak dapat beli baju. syg nak cari seluar gi kerja. bole laaaaaa"
"yelaaaa. tapi dengan satu syarat"
"syarat apa??"
"syg gi shopping, bie tunggu kat starbucks"
"okayyyy =D"

so, motif ko menaip kembali dialog kat blog? heheh. maka, tadi sampai2 JJ jek terus solat dulu pastu laju kemainnnn gi kat bahagian seluar. pastu round2 jumpa blous cam ala ala muslimah, harga 29 hengget jekkkkk. terus sambar sehelai. kui kui.

skang ni, laki binik sorang tengah pulun lipat baju, sorang iron baju. ce teka sape lipat baju sape iron baju? tips *aku tak suka iron baju* hahahaha

ohhh esok isnin keeeeee.. maka bermula la minggu tensen sebab SIT.. uhuk uhuk

tengkiu my cayang bucuk sebab sudi berdating dengan saya hari ni ;) kesiannnn dia penat tawaf 3 tempat =D


No comments: