Tuesday, January 24, 2012

sharnaaz ahmad macam bangladesh?

hari tu tanya dekat husband. aaron aziz tu ensem tak? he said, emm biasa je.

then sapa yang ensem di matamu wahai suamiku? cewah tidaklaaa begitu sopan ayatku haha.

sharnaaz ahmad ensem tak?

mmm bole la. muka die lain sikit la. tapi muka dia sesuai kalau watak orang kaya la. watak miskin tak kena dengan muka dia

yeke bie..memang die anak orang kaya pun. kataku.

tapi die ada rupa macam bangladesh ke bie?

hah?? takde pon.

kannnnn.. tapi kenapa orang kutuk die macam muka bangla. celah mane pandang pon tak jumpa muka bangla punnnnnn.

haihhh tak puas hati betul. sebab kolig aku yang bangladesh ni (ade 4 bangla kat ofis aku uols) sume stok gelap tapi sharnaaz tu putih je aku tengok -,-




okaylaaa tamat sudah ceta. hahaha. tu je la nak cetanya. gosip artis dengan suami kekdahnya :-P

posted from Bloggeroid

No comments: