Sunday, January 29, 2012

our beautiful sunday ;)


us.. ni on d way nak g breakfast tadi.. bace blog mak peejburhan semalam die breakfast kat rest kat bukit setiawngsa so tu yg nak try tu. unfortunately, ktorg rasa rest tu agak mahal dan makcik owner kedai tu kot, bole die marah staff die depan customer dengan suara menjerit?? tanjat gegirl nak makan :p

memang sekali je la kot dtg situ.. hee



motif nak tayang tudung baru..tudung aidijuma ;p semalam beli kat the curve.. tudung ni tudung norjuma yg kawen dengan adik PM tu. murah je. ade 2 tone. eh ni tudung bawal je. tapi 2 tone color.cantikkkk. tapi agak nipis.. huhu. udahla aku borong 7 helai. heh. pakai je la :P



motifnya lps breakfast tadi tetiba asben ajak gi JJ. confident jek ktorg masuk tgk2 baru kul 9.30, JJ pon tak buka lagi. haha. maka, berstarbucks la kite..

okay dah kul 10.30, moh la kite soping barang dapur.. daaaa

posted from Bloggeroid

No comments: