Saturday, January 28, 2012

emmm..

dah lama tak tulis blog gune ipod neh. seriesly rasa kekok. rasa alahai teciknya skrin. huahuahua ada rasa nak lempang tak..??? :p mentang2 dah pakai galaxy note kannn hehehe.

note adalah sumph best. tak caye, cube masuk blog sue anna joe. die bari update pasal die gune note jugak. die lagi la terjatuhkan note die and sanggup repair sampai 800 tu! 800 leh beli samsung S seketul tau takkk hahah.

aku pun penah terjatuh note aku sekali tapi alhamdulillah takde pape. jatuh kat bilik tidur and cover die tutup skrin.. alhamdulillahhhh

oh adik note kakak sgt menyayangi kamu..sangat sangat..

dik ipod pon kakak syg jugekkkk hehe.

rupenya instagram tu apple punye eh.. patut cari kat market android tak jumpa kuikui




thanx buah hati sebab tolong basuh baju and lipat baju heheh.

emm nak ceta kesah sedih plak. malam tadi aku terrrtidur. tengah browse2 rumah dengan husband sekali ngantuk. terus la baring ngat nak tidur sekejap je yela rugi tauuuu malam sabtu tidur awal. muehehe.

aku mimpi.

dalam mimpi tu, aku mimpi asben dah seminggu meninggal. huks. aku dok dalam bilik dengan sorang kawan, tak ingat sapa. aku waktu tu baru sedar asben aku dah takde seminggu. aku rasa rinduuuu sangat dengan die. aku berdoa cepatlah tuhan cabut nyawa ku sebab nak jumpa asben di syurga. aku terfikir yang aku ditinggalkan suami tanpa zuriat. tak tau cane nak teruskan hidup. :(

aku nak peluk dia tapi dia takde. aku capai teddy bear terakhir yang die kasi kat aku. aku peluk teddy bear tu kuat kuat tuk hilangkan rindu. sambil tu aku nangis. teresak esak aku nangis.

tetiba aku tersedar dari mimpi. dalam gelap aku toleh ya Allah syukur sangat asben masih ada kat sebelah. aku jerit nama die nangis2 terus peluk dia. sedih sangat kau tau tak..

asben cemas aku nangis tiba2. die peluk aku sambil pujuk2..aku sambung balik tidur sambil teresak2. waktu tu pkl 2.30 pagi

walaupun cume mimpi tapi sedihnya tuhan je yang tahu. lepas solat subuh aku tingat mimpi tu aku nangis lagi wuuuu

tak sanggup bayangkan kalau itu betul2 berlaku.. memang dunia ini hanyalah sementara... semua yng kita ada ni hanyalah pinjaman.. sampai masa, semua yang kita ada ni akan pergi jua..

sedihhhhhhhhhh :'(

- Posted using BlogPress from my iPod

No comments: