Monday, January 9, 2012

dah sampai ofis dahh...

alhamdulillah dah selamat sampai dah..kuar kul 7.30, 8.10 sudah sampai..tu pon memang tak lalu jalan kuching..exit duke dekat simpang yg depan satu lagi bukan simpang jalan kuching

semuanya sebab takut tersangkut dengan roadblok..perhimpunan 901..alaaa korang tau kan pasal apa?? tak tau, sila jangan mengaku rakyat msia buat malu jek.hahaha.tapi aku tau satgi ade la ofismate aku yg buat muka tanjat maimon bila ceta satgi hahahah

hayooo laparrrrr..lum breakfast lagi ni..huuu



niya dengan ibu and abah..at satey hut tanjung karang..jauh gilerr nak makan satey..tu nanti kite storimori later k... now nak g cari air suam nak minum..dahaga!!

selamat pagi isninnnnn

posted from Bloggeroid

No comments: