Saturday, January 21, 2012

cuti chinese new year, uols buat apa je?? ;-)

hai hai!! ;-)

plan tuk cuti panjang minggu ini ialah.. makan besar malam ni kat restoran arab. ingat orang cina jek ade makan besar time CNY? kitorang pun nak jugak!! heheh.

esok plak nak main boling ramai satu family ;-) lusa ngan tulat lak merelaxkan diri di resort kat pantai remis.. ade ape je kat pantai remis tu? haha. janji leh relax and enjoy.. harap2 belah pantai barat tak la jem. gigih weols tahan tak balik kg ni sebab takut jem heheh.

so this morning, i request pada husband nak breakfast kat kedai melayu. sebab asek asek mamak je. muka pun dah rope india cam aishwarya rai dah. *nak amek contoh yang cun cun jek pitammmmmmm hahah.



makan bihun lak. asek makan nasi je kan. hee



nak jugak tepek muka tu :-P


i rasa comel plak husband i bila rambut pendek ni. *sesekali puji husband sendiri la pulak asek cakap diri sendiri je comel kannnn..hahahaha

so, gong xi fat chai pada semua kawan2 i yang sambut CNY tu..pada yang lain, selamat bercuti cuti ;-)

posted from Bloggeroid

1 comment:

mrs irmidrza to be said...

heheh..=) baca buku nak exam..hehe..

salam kenal dear...miza b2b 2012 dtg melwat..cari ilham sal kawen...jom tukar link and singgah blog miza..

folo u dear...folo me back ya..

http://lildrwalimah.blogspot.com/