Thursday, January 26, 2012

1st time masak....

aku suka bace blog kak filla ;) penah jugak beli soft toys dari die. heheh.

die jenis penat cane cane pon die tetap akan masak.. lepas tu die jenis makan mesti nak tunggu asben die balik.. nak makan sama2.. walaupun asben die balik kul 10 malam. haha. yang ni same dengan aku masa awal2 aku kawen dulu. tapi kesan daripada aku tunggu asben balik baru nak makan la yang menyebabkan aku kena gastrik pastu badan naik cepat giler sebab makan lewat malam. hiks ;p kak filla takpe la.. die tetap slim. hihi.

since aku kena gastrik, asben tak kasi dah aku tunggu die balik baru nak makan..

so malam ni.. tak tau nak masak apa.. malam semalam dah masak mee ruski (janji masak kan? :p) nak makan something yang :- taknak yang berat. nak ringan2 jek.. taknak yang beli.. nak jadi isteri mithali.. maka kena la masak kannn ;p

maka.. terhasillah makanan seperti di bawah ni

.
.
.
.
.
.
.
.
.


.
.



.
.


heheh. my very 1st homemade burrrrrrr gerrrrrrrrrrr --> sebut dengan slang mat salleh ;p

husband kate sedap. 3 minit je dah abes dah burger tu. hahah. Alhamdulillah =)



ps: daging burger takde, sebab kedai tutup. so gune hotdog je la.. hehe


No comments: