Friday, December 16, 2011

jahatttttttttttttttttttttttttttttttttt aaaaaaaaaa tak sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tetiba aku jadi penakut hari ni.

aku kuar gi ofis pagi tadi awal dari asben. kire aku gerak dulu la. kemudian, balik tadi macam biasa, bukak tudung brooch segala, masuk la nak letak dalam bilik.

pastu nampak ade kain yang macam tok imam salu sangkut kat bahu bawak pi masjid tu .. alahhh yang kaler merah putih dengan tasbih. ehhh ape benda ni aku cakap sorang2.

capai hp, call asben. aku tanye la.. sapa letak benda tasbih kain atas katil tu? --> soalan bongok jugak kan dah tinggal berdua, sapa lagi yang letak kan? pastu asben tak ngaku dia yang letak. dia asek cakap, benda apa??? kain apa?? mane adeeeeeee. betullllll. tak letak ponnnnn. benda apa ni?? kain apaaaaaaa???

aku dah macam "bie jangan laaaaaa main222222. dah tu sapa lagi yang letak" die plak "betulllll mane ade letakkkkk. kat maneeee"

aaaaaaaaaaa.. aku dah stat takut dah ni. nangis terus la aku time2 tu jugak. nangis2 sambil marah dia cam mengongoi buruk gitu. aaaaaaaaa.. ko bayangkan lah.. seram lah kan tetiba ade tasbih dengan kain pak aji nak gi semayang tetiba wujud sendiri atas katil. serammmmm okayyyyyy

memain tauuuuu asben aku ni.jahattttttttttttttttttt

aaaaaaaaaaa

aku dah nangis2 camtu baru ngaku tapi siap gelak2. ejek2. die kate, tu pon nak nangis. siap kate aku gedik ngade2. wutttttttttt?? aku betul takut laaaaaaaa

eeeeeeeeeeeeeeeeee

jahaaaaaaaaaaat

balik ni, siap diaaaaaaa. NAK CUBIT KUAT KUATTTTTTTTTTTTT

HUHHHHHHHHHHHHHHH

p.s: aku memang penakut okay bab2 takutkan macam ni. dulu adik aku suka usik kalau time aku nak naik atas sorang2. suka buat bunyi2an. pastu aku nangis2 takut jerit2 suh die teman. padan muka mak aku marah dia. tadi pon dah nak tercakap dah kat asben nak cakap "nak bagitau kat makkkkkkkk" cam budak2 kan? yesssss. rupenya aku masih lagi penakut. pukkkkkkk



No comments: