Tuesday, December 20, 2011

ade error bukak blog gune chrome huhu


apekehenya yob bila bukak dashboard guna chrome jadik lagu ni?? tu haaaa, kat menu atas tu.. cane nak select upload pic, select font size segala kalau dah hilang menu nyaaaaa??



ateeee, teman suka gune chrome. teman tak suka gune IE. firefox plak suami teman yang guna so taknak la kacau setting beliau yang dah ade password segala tu. *suami teman pon ade blog juga nyahhh tapi baru ada 2 entry kuikui*



sebab tu la teman malas nak update blog skang.. teman lagi suka layan IRIS *ceta korea paling best di abad ni*



hehe. k la. thanks. bye =P




No comments: