Wednesday, November 30, 2011

sudah tukarrrrr tapi belum dapat. :D


yayy dah buat spek baru. sabtu ni dapat. hehe.

yo yo ooo jek nak tunggu sampai bulan 3. kesian mata ku ;p petang tadi gigih redah jam g kat ofis lama. bawah ofis lama ade kedai spek and dorang2 dlu buat kat situ cam murah jugak la. aku pun pernah beli contact lens kat situ. lagipun owner kedai tu sangat peramah okay~~ hehe

die still ingat aku pernah keja situ dulu *tak sangka nyahhhhh*

aku pilih design yang lebih kurang dengan sekarang tapi kaler lain la. kaler apa? tungguuuu. hehehe tak sabar nak pakai =D

orang dah 4 tahun tak tukar spek, gini lah jakun dia. hahaha.





No comments: