Wednesday, November 9, 2011

sape main tiny wings??



kami laki binik tengah menggila main game ni kat ipod



tiny wings! hehe

cool giler game ni. sukaaaa =D

soffiya dah last kan smalam? hari ni ceta baru "tentang dhia" bunyik macam tajuk novel yang agak familiar la..

neway, sampai2 rumah. terus on washing machine. terus rendam bihun. teringat2 bihun mak mertua masak. sedapnyaaaa. die guna bihun jenis tebal sikit tu. tak tau katne ade jual. dia kate bihun tu die beli kat ipoh.

nak mintak sepeket cam segan lak. hahahaha.

balik aritu die kasi kicap sebotol. kicap pak abu namenya. keluaran bumitputra. limited edition punyaa. haha.

seronot sangat balik kampung (2-2 kampung walaupun stakat gombak tu je tapi masih aku claim dia kampung hahaha). sukaaaaa. raya haji adalah best. nanti2 la tepek gambar. hehe.

okay la. adiossss. magrib magrib :P



1 comment:

bini edy said...

wey ayat ko on machine pastu terus rendam bihun aku terbayang ko gi rendam bihun dalam mesin basuh, okey!