Saturday, November 26, 2011

romantik katenye..


salam maal hijrah! ;)

siang tadi Alhamdulillah dapat pergi 2 wedding kawan + adik ipar angahku. dan dapat jua melawat baby dd. tapi kejap jek lawatnya. lagipun baby dah tiba time mandi dah tu hehe. takpela nanti kite tengok baby lagi yekk (kat rumah putrajaya pulak la ;p)

esok ade 2 lagi wedding. isnin pula cuti. beshnyaaaaaa =D

tadi kan, tercucuk jari dekat ubat stepler time nak buka bungkusan kepek kecik yang dapat kat wedding tadi.. pastu terkeluar la darah. husband ade situ, terus die HISAP darah tu. dia cakap "Edward Cullen"


tergamam kejap aku. tanya husband, napa hisap???? husband kate "tu la romantik"

errrr. romantik kerrrrrr???

ok la.. ok la.. romantik versi twilight vampire blablabla -- aku x pernah tengok ceta tu hahaha.

pelik2 jek asben nih. dah la tadi saja cari gado dalam keta dengan kutuk tempat servis keta aku salu pergi tu. eeeeee.

nasib sayang giler kat die.





HEH.


No comments: