Friday, November 25, 2011

MC lagik ;p

hehe. mc. pagi tadi memang g ofis. entry aku tulis time kat surau tu, lepas je type sume memang ngantuk gilosssss. terus tidor. and kejap kejap batuk. gatal sangat tekak nih.

ada kakak ofis tanya, x sehat ke? napa tak mc.

pikir jap. keja sume dah setel. emmm. ok juga la kalau mc. hue hue. terus g klinik. klinik ade je dalam building yang sama.

ok, dah dapat ubat mc suma, terus naik atas balik, bitau bos ngan geng2 then terus balik. balik rumah mak. sebab, malas nak balik rumah sendiri. aci tak alasan tu? haha. takde lah, tingat kat ayah. hari jumaat ni tak tau sapa nak anta die g solat jumaat. since die eksiden last week (yg aku malas nak ceta tu huhu bukan apa takut emosi lebih je kalau ceta nanti :/)

tapi takde maknanya. pas makan ubat terus ngantuk sangat. sedar balik dah 2+. eh laparnyehhh. turun bawah makan nasi. pastu adikku si nenet dah balik. pastu tetiba aku sakit perut. gi la toilet kan

tetiba

e ehhh. aku cibir uols?? cherry berry. apakah? mana ada makan pelik2 pun. erkkkk.

tapi rasanya dah ok kot. ni pas sejam ni lum lagi gi toilet. pelik. adakah sebab pagi tadi makan ubat lain then 2 jam lepas tu makan ubat lain lak? emm mebi kot..

haiyaaa macam2. ok la. pas asar nak gerak balik rumah.. tapi singgah mane2 dulu kot. ada 4 jemputan kawen weekend ni. tak beli hadiah lagi pun. huuu

tahniah diucapkan kepada amalina kwn sek menengah, ata kawan uni ku, ucu adik ipar angah ku dan ofismate husband.

selamat pengantin baru!! :)



- Posted using BlogPress from my iPod