Saturday, November 5, 2011

istana bambu





the palace =P



the dishes ;)




the present ;)

the venue ^,^

hehe dah sebulan lebih berlalu baru nak buat entry pasal husband's birthday celebration.

ingat tak entry ni?

click-click

hari tu, apply half day sebab nak beli birthday present husband kat pavillion. hehe. belikan dia HANDPHONE jerrr. motif CAPS LOCK? haha.

handphone beliau dah outdated sangat sangat dah. memang dah lama geram nak belikan. suh tukar sendiri beliau nak tunggu iphone 4S katenya. ha ha ye lah tu. skang dah minat samsung plak~~ before kawen nak beli, memang takdela. sebab before kawen, takleh nak paksa paksa. dah lepas kawen ni bole la paksa die terima hadiah. hakhak

mula mula tu nak buat suprise. hadiah tu awal awal dah letak atas meja komputer. pastu aku g mandi. pastu tetiba terfikir nak buat suprise, nak letak kat betul2 depan pintu. hikhik. konon nak kasi die terkejut tahap terharu gitu sebaik jek dia masuk rumah.

tapi tak sempaaaaaaaat haha. aku kuar jek bilik air, aku yang terkejut badak sebab pintu rumah tengah terbukak di saat aku cekci gitu baru kuar dari bilik air. hahaha. tak sempat nak suprise =P tapi nampak la muka dia suprise bila tengok ada hadiah atas meja komputer. hihihihi. cuke cuke. heeeee

husband, selamat ulang tahun yang ke 26 =P

semoga sentiasa dicukupkan rezeki, dipanjangkan umur supaya dapat beribadat lebih kepadaNya.

isterimu ini sentiasa mendoakan kesejahteraanmu.

lebiuuuuuuuu. hehehe


No comments: