Thursday, November 24, 2011

batuk


kof kof kofffff. huuu batuk ni tak baik baik dari ahad lepas.

pagi2 dok kof kof kof non stop. malu giler. takut orang terganggu dengan batukan ku ituuuuu =( haa cane nak elok. ubat batuk tak makan. hehehe. takut ngantuk lorrrr.

eh sukanya esok jumaat sudah. yayyyy. jumaat jumaat jumaaaaat =D pastu isnin depan awal muharam kan. kejapnya nak buka lembaran baru dah. huhuhuhu.

*ganti posa tak lagi ni ;p*


emm dah jarang kan aku post gambar makanan. bukan apa, sudah diet sikit2 lorrrrrr. hehe. dah temuk sesangat dah ni. mencik. walaupun masih tetap comel tapi taknak la temuk sangat. aaaa.

cop2. comel ker???

muehehhe.

k la. nak tengok gumihoooo =D and nak say thanx to asben sebab semalam tolong lipat kain baju. hikhikhik.


1 comment:

@YUNID@TI said...

kene makan ubat jugak....