Thursday, October 13, 2011

syubiduba ba ba ba na na na na dam dam di daaaa


eh tetiba aku suka sangat layan video klip starlight moonlight tu. siap nari2 ikut sekali. errr, takpela kalau rasa tak lalu bayangkan aku nari kannn hahahaha

hari tu, masa husband tetiba layan lagu kpop yg grup pompuan mane tah, aku dok risau jek.. husband aku ni buang tebiat ke apa kannn hahaha. sekali aku dah terjebak jugak. nasib baik baru terjebak satu lagu jek =P

neway, nak donlod lagu tu pastu send lagu tu ke hp husband pastu senyap2 nak set kat ringtone dia. muahahaha

gelak jahat.

isk isk binik sapa laaa nakal sangat nih. hehe.

siang tadi, bosan nak mampppp kat ofis. sebabnya minggu ni, geng2 aku.. 3 orang gi trip ke korea. seminggu. pastu, teman carpool plak die mc half day, sakit gigi. bosan.. dah la tak tau nak buat kerja apa. sebab sume dah setel.

so kul 5, gi sogo. jalan2 tengok baju. dah nak beli dah. siap try :D tshirt kaler kuning. aku mane ade penah tshirt kaler kuning. tapi bila test...emmm cam tak kena dengan aku. nampak gemmmm. yela, dah memang la aku gem. so bila pakai tu lagi bertambah gemm haha. tapi cantik eh kuning.. nampak cam kaler remaja gituuu heheh

so, tak beli la.. walaupun dah memenuhi kriteria : cantik + labuh. hehe. skang ni beli baju suma cari yang labuh2 tutup bonttt jek. sudah berubah muni ni, Alhamdulillah :P

tingat kate2 seseorang (takleh laa nak reveal sapa hehe) masa tu aku baruuuu jek beberapa hari kawen. pakai la tshirt pend nampak bont. die cakap "ko nak suami ko tanggung dosa ko ke?"

ouchhh. menusuk hati kata kata itu. =D

k la.. nak layan sambungan city hunter. yeee tau ceta tu dah lama tapi aku baru nak layan. hehehe


No comments: