Thursday, October 6, 2011

sesuatuuuuu yek??? :P

LOL. utk tidak menimbulkan rasa sesuatuuuuu gitewww yela yela aku update blog. hahaha.




setelah di sound oleh suami yang merindui masakan binik comel nya ini, semalam aku pon masak la.. bawal masak sambal heheh




sawi goreng :D




dap kan?? meeemang sedap. tapi sambal terlebih asam jawa , masam sikit hakhak

ate bizi bebenor teman dgn keja2 ofis dan juga keja2 rumahtangga. hari ni kul 7 pagi dah ada kat ofis sbb ade deployment huhu.

lagi 2 minggu weols nak berhoney madu kat terengganu. yayyy ehem ehem nak sambut besday i puloks :P
maka, suami sudah book resort tepi pantai yayyyy.

book batu burok beach resort. 4hari3malam. kelasss kau jah sambut besday tepi pantai :P

kali ni konsepnya jalan jalan makan makan tengganu. hasni dan ciare dan dd sila suggest tempat dan makanan yang best! hehe

okay, aku dah update blog dah. hilang sudah keraguan anda?? tu tak lain tak bukan ingat aku mabuk3 la tu kannnn.. hakhak. lum lagi. sila doakan kami dapat baby made in tengganu bole??

oppss terlebih sudahhhh

LOL

- Posted using BlogPress from my iPod

4 comments:

Ciare Baha said...

Muni, makanan yg tersedap di Terengganu adalah mknn yg MIL I masak. G la umah MIL i ;))

Muni, rayyan aritu made in terengganu tawwwww. HAKKHAKKHAKKK

mun-e said...

ooo made in ganu yeeeee

mueheheh

dd dudu said...

muniii!!!

mun-e said...

ya dd!!!! kenapa teriak2 gtu? :P