Sunday, October 9, 2011

sakit kepala sebab angin


sakit kepala sebab angin.. baru nak on PC nak google tips2 hilangkan angin dalam kapala ni..

sambil2 tu, dok picit2 kepala tengkuk suma.. sedap la kuar angin.. wukkk wukkkk bunyik die

tetibaaaa

wukkkkkkkkk wekkkkkkkk

terkuar ngan isi nasi beriyani ayam massala pkl 2.30 petang punya tadi

nasib baik sempat tadah dengan tangan kalau tak, tersembur la atas keybod (eee yekk)

sepantas kilat berlari gi toilet.. sambung lagi muntah

wukk wukkkk wekkkkk

wuuuuuuuu

bayangkan lah pahitnya mulut kuar makanan yang dah dok dalam perut 5 jam =[

tapi Alhamdulillah, lega sikit rasanya dah kuar banyak angin.

Alhamdulillah..

tak sempat nak google..


3 comments:

dd dudu said...

alamakkk terbayanggg part tadah tangan dan naseb baik x kena keyboard tu

aaaaa

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

err..ada berita baik ke babe?

mun-e said...

dd: hehe sian ko terbayang pulak :p

yen: hrp2 la ada haha. tp wat mase ni mmg sebab angin.. lambat makan huhu