Tuesday, October 11, 2011

menu malam ini





tomyam ayam potong besar2, sambal tumis ikan bilis, telur dadar.

hari ni rasa cam nak demam tak larat sangat kat ofis. pastu mintak bos half day. just hantar chat je kat dia tanya nak half day.

guess what??

dia tak reply langsung! kalau taknak kasi keeee reply je la. takda lah aku tunggu2. pffffft! betullah kalau keja dgn cina ni nak perah tenaga kita abes2. padahal bukan kauuu yang bayar gaji aku. pfffffft!

dengan rasa tak sehatnya, aku lepak surau dari kul 3 sampai 4.45. pastu naik atas, terus capai beg dan balik. lantak pi suma pertanyaan pasal kerja. aku dah mintak nak balik kotttt tak sehat. memang takda hati perut langsung.

sebab taknak layan rasa nak demam tu, tu yang bertung tang kat dapur. kasi kuar peluh sikit.

- Posted using BlogPress from my iPod

No comments: